2022 Yale US-China Distinguished Colloquium

-Revive, Rethink, Relaunch

April 22, 2022, at New Haven, CT (April 22 and 23, 2022 at Beijing)

When:

April 22, 2022, Eastern Day Time April 22 & 23, 2022 Beijing Time

Where:

Yale SOM Evans Hall, New Haven, CT Yale Center Beijing

Co-hosted by:

Yale SOM Greater China Club Association of Chinese Students and Scholars at Yale (ACSSY) Yale Center Beijing Yale Club of Beijing

Target Audience:

Open to all Yale community members, current students, and alumni

Panel Discussions:

• Roundtable 1:

Revive: during the technological disruption

How do companies react to different upcoming technologies (AI, digital transformation, blockchain, etc.) and revive during the technological disruption?

• Roundtable 2:

Rethink: In the final stretch of pandemic

How do business leaders rethink challenges and opportunities for the global business leadership post-pandemic?

• Roundtable 3:

Relaunch: Forming Partnership, Multilateralism and Collaboration

What are some key factors to be considered when relaunching during the dynamic Sino-US relationship?

Agenda:

Date	Schedule (EDT)	Meeting Place	Session	Durati on	Note
Friday, April 22, 2022	N/A	Yale Center, Beijing	Reception at Beijing	1 hour 30 mins	In person event in Beijing only
	8:00 - 8:15 AM	Yale Center, Beijing	Opening remarks (President/Dean)	15 mins	Video Recording
	8:15 - 9:00 AM	Yale Center, Beijing	Keynote speech	45 mins	Live speech in Beijing Zoom available
	9:00 - 9:15 AM	Yale Center, Beijing	Break	15 mins	
	9:15 - 10:45 AM	Yale Center, Beijing	Roundtable 1 - Revive: How do companies react to different upcoming technologies and revive during the technological disruption?	1 hour 30 mins	Live speech in Beijing Zoom available
	N/A				
	2:30 - 3:15 PM	Evans Hall, New Haven	Check in at Evans Hall	45 mins	
	3:15 - 3:30 PM	Evans Hall, New Haven	Opening remarks	15 mins	
	3:30 - 4:15 PM	Evans Hall, New Haven	Keynote speech	45 mins	
	4:15 - 4:30 PM	Evans Hall, New Haven	Break	15 mins	
	4:30 - 6:00 PM	Evans Hall, New Haven	Roundtable 2 - Rethink: How do business leaders rethink challenges and opportunities for the global business leadership post- pandemic?	1 hour 30 mins	Live speech in Evans Hall No event in Beijing (recording available)
	6:30 - 8:00 PM	Evans Hall, New Haven	Mixer & Dinner	1 hour 30 mins	
	8:00 – 9:30 PM	Evans Hall, New Haven	Roundtable 3 - Relaunch: What are key factors to be considered when relaunching during the dynamic Sino-US relationship?	1 hour 30 mins	US-based audience at Evans Hall Zoom available for China-based audience
	9:30 – 9:45 PM	Evans Hall, New Haven	Closing remarks	15 mins	